torstai 26. elokuuta 2010

I'm singing in the, but not just singing in the rain

Aamulla satoi satoi ropisi, pilipilipom. Koko päivän on ollu tollast harmaata ja vettä tulee taivaan täydeltä, aiku kiva. No, olin rohkee tyttö ja suuntasin silti kasin jälkeen lenkille, ja kyllä kannatti. Sai meinaa olla aika rauhassa, sillä taitaa nää saksalaiset olla kuiteski sen verran mukavuudenhalusii ettei lähteny sateeseen reippailemaan. Tänää tuli myös ekan kerran mun täällä olon aikana siivoojat ja ne kyllä pisti tuulemaan, ei meinannu alta pois ehtii :D

Sitten lähettiin I:n kanssa hemmotteluun ja suunnattiin kampaajalle. Tuoliin istuttuani vastasin kysymykseen "ja mitäs tehään" että voinko selittää englanniks. No siihen kampaajani vastas et ei ja huusi hädissään frau Luftilta apua. No onneks I selitti sit ja mä kans parhaani mukaan. Pikkasen kyl tuli sellanen olo et voi apua tol on mul hiukset käsissään ja mä en voi antaa ohjei. Mutta kyllä se sit saksakski luonnistu ja lopputulos näyttää tältä:





Jeps, back to bangs! Vihasin sivuotsista ja toisaalta olin kyl kasvattamas sitä pois, mut kärsivällisyys tais lopahtaa :P Pään valmistuttua kuljeskelin Dinslakenissa, kaupunginosassa X. En meinaa kuollaksenika muista sen nimee, mut se oli ihan kiva! Joka toinen kauppa oli luontaistuotekauppa, apteekki tai kauneushoitola kynsi- ja hiushoitoneen ja hierontoineen. Naisten paratiisi siis :)
Huomasin muuten et tää saksankieli -villitys on kyl viety nii äärimmilleen. Tossa taustalla pyörii Vivo ja siinä haastatellaan jenkkilaulajaa. Haastattelija kysyy kysymykset enkuks ja haastateltavalle tulee puhe englanniks korvanappiin. Ja sit se vastaa enkuks ja päälle on puhuttu teksti saksast. Joten ihan ummikot voi huoletta muuttaa saksaa; kaikki, siis KAIKKI on saksaks. Ja ihmiset ei vältsis puhu englantii ollenkaan, joten kieltä oppii väkisinki. Ja se on tietty jätte hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)