tiistai 31. elokuuta 2010

Sea Life

Viime maanataina siis suunnattiin S:n kaa Centron yhteydessä sijaitsevaan Sea lifeen. Paikka oli juuri menossa kiinni, mutta ehittiin vielä sisään. Oli aika jees mennä keskenään melkein tyhjässä Sea lifessa C:



Ekana mentiin tollaseen juttuun, joka kellu sen isoimman altaan pinnalla ja siin oli lasi josta pysty katteleen veteen. Kauheen hyvii kuvii sielt ei kyl saanu. Salamaa ei saanu käyttää ettei fisujen mee silmät.


Uuuuu tää oli yks parhaista: Paul! The Paul joka siis ennusti viime fudiksen MM jotaí kaheksan (tai enemmän, ei muista) pelii oikein. Aika lunki tyyppi sen silti oli. Ja sil oli oma pokaali ja pallo ja kaikkee.

Nää merikilpikonnat oli mun suosikkei! Noi oli aika nuorii, 67 vuotta. Ne oli ihan jättimäisii ja koko akvaarion vaarallisimpii otuksii. Ne on kuulemma niin uteliai ne tulee lähel ja maistaa palan. Ja se purasu on nii kova et lähtee tyyliin puolet päästä tai jotai.

Ne oli nii vauhdikkai et hyvän kuvan saaminen oli aika mahottomuus.

Ootin koko ajan et koska tollanen tunneli tulee. Ei oo akvaarioo ilman sitä! Ja kylhän se sielt sit ilmesty ja päästiin ihmetteleen ku hait ui pään yli.

Nää on jotai elävii otuksii, en tiä mitä :D mut aika jännii kaverei kyl.

Haivauvoja!


Kiitos "kolleegalleni" S:lle seurasta C:

Ja oli mul kyl ihan sinne Centroon asiaaki. Tajusin meinaa et mul ei oo muotoilurautaa! Ja tarviin sellasen, varsinkin tän otsiksen kans. Niinpä suunnattiin fisujen jälkeen eletkroniikkakauppaan ja piene ettimisen jälkeen löydettiinki etsimämme. Sit alko kauhee vertailu et mikä on paras. Tulin tähän tulokseen:

Jä värihän ei yhtään vaikuttanu asiaan ;) Muovipusseihin sujahti myös syystakkiin täydellisesti mätsäävä pipo ja helmikorvisnapit kadonneiden tilal. En oo muuttohässäkän jälkeen nähny kumpiakaa perushelminappejani :/ ei auttanu ku ostaa uudet. Mut nyt sänkyyn töllöttään X-factorii, huomen aamulla saan nukkua! ja viikonloppuna suuntana Luxembourg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)