torstai 30. syyskuuta 2010

Feiern!


Huomenna 1.10. on kahen pikkumuksun 6-vuotissynttärit! Tasan kuus vuotta sitten siis leikattiin ulos kolme viikkoo etuajas temperamenttinen ja vahva tyttö, joka on perinyt äitinsä skandinaavisen ulkonäön. Heti perään kohdusta nostettiin poikapuolinen rääpäle, joka on edelleenkin sisartaan hieman heikompi ja 100 kertaa hajamielisempi ja 200 kertaa sottaisempi. Huomenna siis synttärisankarimme Aino ja Konstantin juhlivat kuudennetta vuottaan tässä maailmassa.


Ai mikä järkkäri ois kiva? No  täs kuitenkin kuva mun lahjoista. Teeman mukaan tietty :)
 Huomenna tulee isovanhemmat kahville, ja lauauntaina saapuu muksujen isä. Lisäksi A pitää omat juhlansa läheisellä hevostallilla. Kymmenelle juhlijalle on sielä varattu ratsastusta, heppojen hoitoa ja muuta hepostelua. Sunnuntaina kymmenkunta poikaa valloittaa Soccer worldin ja pelaa kuuden vuoden edestä jalkapalloa.




Täällä synttäreillä kuuluu vieraille antaa kotiinviemisiksi yllätyspussit. Eli erilaisten karkkien pussitusta oli luvassa iltapäivällä!
Apua, mä en malta pysyy pois ruokakomerost, meil on niin pal kaikkee hyvää ! :D No mä teen huomiseks jättipussin karkkia, jos se vähän auttas. Mä en siis pääse osallistuu lauantain ja sunnuntain juhlintaa, sillä huomen myöhään illalla istahdetaan muiden aupparien kans bussiin  ja sunnataan nokka kohti etelään, tarkemmin Müncheniin, ja vielä tarkemmin Oktoberfest 2010:lle! Eli yö menee bussissa, ollaan lauantaipäivä siellä ja illalla lähetään ajaan takas, eli ollaan sunnuntaiaamuna takas Düsselis. Kaks yötä siis bussis, can't wait! Katotaan millasta postausta saan sunnuntaina niistä pileistä aikaseks. Vai saanko ollenkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)