tiistai 26. lokakuuta 2010

Loppuloma kotiseutumatkaillen

Torstai vietettiin nauttien lähialueesta. Suuntasimme aamupäivstä Centroon. Ohjelmaan kuului (nätürlich) shoppailua, jätskiä, Sea world ja Gasometer. Lisäksi käytiin syömässä täällä Königshartin kaupunginosassa, tossa ihan nurkan takana sijaitsevassa perisaksalaisessa raflassa.

Perjantaina otettiin bussin sunnaksi OB:n keskusta. Pyörittiin siinä kävelykadulla tunnin verran, tsekattiin yks kirkko ja syötiin brat- ja currywurstia. Yhen aikoihin juna vei meidät Düsseliin.

Metron kautta vanhaan kaupunkiin ja vohveleille! Noi on niiiiiin hyviä!


Sitten käppäiltiin Ruhrin rannalla, käytiin tietysti teeveetornissa ja pällisteltiin cityä. Sieltä lähettiin marssimaan Kölle. Iskä oli jostain lukenu että se on maailman kaunein ostoskatu, eikä se kyllä ihan valetta ole.






Sitten iskä ja äiti lähti tsekkaan pari kirkkoa, ja me suunnattiin Pippiksen kaa takas vanhaan kaupunkiin rahaa tuhlaamaan. Ostettiin samanlaiset pöksyt GT:stä. Tietysti sitä aina tekee parheet löydöt Henkkamaukalla, Gina Tricossa ja Veromodalla, vaikka muita ihania ketjuja olis kerranki saatavilla. On ihanaa, kun voi pyörähtää myös Pimkiessä, Tally Weijlissä tai Bijou Brigetten ja Claire'sin kaltaisissa ihanuuskaupoissa. Anyway, siinä vaiheessa nälkä kurni jo siihen malliin vatsalaukussa, että mentiin yhteen tosi hyvää italialaiseen. Sinne vois mennä toisteki, oli hyvää palvelua (no hei totta kai blondeille ;P) ja mahtavaa lasagnea. Vaikka herkuttelun jälkeen mahat pullottivat jo aika hyvin, totta kai piti vielä saada jätskii. Eiku takas rantaan.



Mä tosin tyydyin tälläkertaa lämpimään Apfelstrudeliin. Mutta oli muuten aivan törkeen hyvää vaniljajätskin kanssa! Ja muutenki se kahvila oli ihan hirmu söpö C:


Lauantaiaamupäivällä siis saattelin Suomen vieraat lentokentälle vievään junaan ja ryntäsin ite Centroon hätäpikkumustaostoksille. Sellanen toinen lomaviikko :)

1 kommentti:

May kiittää kommentoinnistasi :)