torstai 11. marraskuuta 2010

Brrrrr ... kalt!

Meitin on lämmitys ollu rikki eilisestä. Eikä tuu lämmintä vettäkä :< onneks ullakolla riehuu tälläkin hetkellä korjaaja (joka on I:n mielest nii hyvän näköne et se suunnitteli laittavansa ullakon oven kii ku se on siellä) ja kohta pitäs taas pirtti lämmitä.

Eilen tosiaan oisin saanu nukkuu mut heräsin ihan jäätävään päänsärkyyn. Makoilin pitkään sängyssä, mutta lämmitys oli tosiaan rikki, ulkona sato kaatamalla vettä, eikä päänsärky ottanu hellittääkseen. Puin seittämäntoista kiloo vaatteita päälle ja lähin hakeen muksui. Kerroin niille et bohoo lämmitys ei toimi koton on tosi kylmä. Vastauksena tuli että mehän voidaan laittaa paljon lämpimiä vaatteit päälle. Sit sanoin et angst angst angst ei tuu lämmintä vettäkään ja sain kuulla että mehän voidaan keittää sitä vedenkeittimessä. Sit sanoin et jos viel tunnin päästä sataa noin kovin ei voida mennä leikkipaille pelaan jalkapalloo. No mut onhan siellä katos! Voi elämä, yritä siinä sitten olla ihan depis ja angstata ku toiset on aina nii yltiöpositiivisia!

Kova päänsärky johtuu aika varmaan ihan jumiutuneista hartioista. Tänäänki heräsin neljältä popsimaan särkylääkkettä ja jumppaamaan ku kävi olo sietämättömäks. Mut sen lisäks selkä on ollu ihan outo. Ensinnäki ihan sairaan kipee, mut tavalla jota ei oo vielä ennen ollu. Olin ihan varma etten pääse ikinä hengissä kotiin sieltä leikkipaikalta, olo oli yksinkertasesti kamala. Soitin heti kotiin päästyäni Suomeen ja nyt on s-postissa tarkat tiedot selän ongelmista, jos tässä täytyy lääkäriin lähteä. Kohta hipsin apteekkiin hakeen vähän tujumpia särkylääkkeitä. Hemmetti tällästä kroppaa!

Päivän asu -kuva ei kyllä nyt hirveesti kerro mitään, koska tohon lisäänty koko ajan kerroksia päälle. Mutta alun alkaen se näytti tältä:


2 kommenttia:

  1. Mä onnistuin hajottamaan yhden joukkuekaverin muovisen vesipullon. Ensin tietysti tiputin sen alas katsomosta, jolloin litra vettä levis lattialle ja sen pullo tuusan nuuskaksi. Awesome!

    VastaaPoista
  2. Niin sitä pitää! Sait bloggerin workkimään :)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)