torstai 18. marraskuuta 2010

Gotta love computers

Perhana tällästä tekniikkaa! On yrittäny ladata tänne bloggeriin sunnuntain kuvia jo yli vuorokauden, mutta ainoastaan yhen sain näkymään; asukuvan. Ja sekin on niin musta väritykseltään, että ei siitä oikeestaan saa mitää selvää. Kertoo maY joka ei vielä pari vuotta sitten mustaa blazeria lukuunottamatta omistanu yhtäkä mustaa vaatekappaletta.


Sunnuntaina oli siis lasten kuoron esitys Sauberer von Oz. Se oli niin hauska! Päänäyttelijät olivat teatteriryhmäläisiä, ja kolme kuoroa lauloivat taustalla. Esityksen aikana sattui ja tapahtui koko ajan, millon ei lavasteet toimineet, millon kaatu/putosi/meni rikki jotain tai kovaäänisistä kajahti väärä biisi. Ja ne pienimmät kuorolaiset oli niin pihal :D esitys loppui yhden biisin encoreen, jossa yleisön piti tanssia mukana. Se oli niiiiiin huvittavaa, tosin tahattomasti. Voittaa wannabe hauskat komediat mennen tullen.

Oon ollut nyt pari iltaa muksujen kans ja tänään vielä pitäs jaksaa yks. Sit onki viikonloppu ja kaikkea kivaa. Loppuis vaan tää järkyttävä selkäkipu pikkuhiljaa. Jos tää meinaa jatkuu tälläsenä ni se on suomenkielistä urheilutohtoria lähettävä metsästään. Siihen asti mennään särkylääkkeillä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19/11/10

    Kuka on sun uus hovikuvaaja? -Sis

    VastaaPoista
  2. Hyllyn reuna yhdistettynä itselaukasimeen.

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)