keskiviikko 10. marraskuuta 2010

We were holding back the flood

Otsikko on taustalla pyörivän MTV:n ansiota. Take That's comeback <3

Eilen oli mukava päivä. Vein lapset kouluun ja kävin lyhyellä lenkillä. Yleensä suihkun jälkeen meen takas nukkumaan, mut nyt ei väsyttäny. Katoin EMA 2010 ja keitin puuroo lounaaks. Sit lähin hakeen kaksosii hoidosta, josta hurautettiin suoraan Sterkradeen uimatreeneihin. Kun muksut pääsi polskimaan, suuntasi maY kosmetiikkaostoksille. Teen yleensä kerran kuussa isomman shoppailun dm:ssä, jolloin hankin kaikkea kosteusvoidetta, naamioita sun muuta mikä loppuu nopeaan.




A: "maY deine Ohrringe sind sehr schön!"
m: "Danke :)"
K: "Sind sie Brezels??"
m: ... -.-

Sterkrade on siis yksi Oberhausenin kaupunginosa. Yleensä kun sinne suuntaan, meen juna-asemalle tai vien lapsia uintitreeneihin. Nyt hipsin keskustaan.




Kiertelin kaupoissa etsien kivoja postikortteja. Tarkotuksena lähettää yksi tädille ja yksi iskälle isänpäivän kunniaks. Löysin vaan synttäri-, hää-, hautajais-, jne jne kortteja. Joten ootas vaan iskä millanen kortti sieltä postiluukusta kolahtaa!

Kävin latte macchiatolla ja kirjotin kortin.


Tässä siis dm:n tyhjennysoperaation tulos:

Kosteusvoidetta, ihanan tuoksusta suihkugeeliä, lisää ripsiä ja kuuspuolinen kynsiviila...


... pampuloita, naamioita (täällä ihan älyhalpoja), dödö, ja heräteostos-ripsari.


I suositteli näitä hiusnaamioita, joten eikun kokeiluun!


Illalla tuli X-factorin finaali. Varustauduin siihen maailman kummallisimmalla, mutta herkullisimmalla, kombolla; lakritsinallekarkeilla ja Suomen tuliaisilla.


Tässä tämän kauden voittajan taidonnäyte:


Tänä aamuna oisin saanu nukkuu, mut heräsin tasan 5.55, sillon ku mul normaalisti on eka herätys, kaameeseen päänsärkyyn. Vääntäydyin vasta yhentoista maissa sängyssä ja marssin suoraan aspiriinipurkille. Nyt alkaa jo vähän helpottamaan, mutta vieläkään ei fiilis ihan katossa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)