keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Alennusmyynneiksi kotiin

Kyllä, olin siis viikon jouluna Suomessa. Ja en, en kertonut siitä täällä tai facebookissa, koska en halunnut koko maailman tietävän asiasta. Älkää kysykö miks.

Tiistai-iltäpäivänä siis suuntasin kentälle istuskelemaan about neljäks-viideks tunniks. Lento siis oli auttamattoman myöhässä, vaikka mitään suurempia lumitulvia ei kai täällä päässäkään enää ole. Lento kotisuomeen viikko sitten sujui kuin rasvattu, kaikki ajallaan ja kohdallaan. Mutta eipä nähtävästi tänne päin. Noh, vihdoin ja viimein pääsin d-dorfin kentälle, ja siellä odottava näky oli aika karmaiseva:



Kaikkialla oli kamalia laukkuröykkiöitä! Tiirailin ihan paniikissa kaikkia punaisia Samsonitejä, mutta onneksi oma punainen paholainen lipui kiltisti hihnaa pitkin. Ne raukat joiden laukku kentällä seiso; saatte muuten odottaa niitä hetken tovin. Ei muuten oo kivaa mennä junaan 20 kiloo paivan laukun kanssa! Mun eteen viel kiilas kauhee lössi jotai teinei ku yritin ähistä omia kantamuksiani junaan. Kiitti vaa avusta.

Ainii, tein vähän Helsinki-Vantaalla joululahjaostoksia! Nimittäin itelleni. Vaan about 3 vuotta ostoslistalla ollut Longchampin klassikko lähti vihdoin maY:n matkaan. Rakkaani on musta, se on ulkoapäin synteettistä kuitua, sisältä nahkaa, kahva yms ovat mustaa nahkaa ja metalliyksityiskohdat hopeaa. Me likeyyyy <3


Kotiin päästyäni (kiitos mukavan taksikuskin joka kanto laukut ovelle asti, yli kauheiden lumivallien) oli kello 11 pm ja minä täynnä energiaa. Purin laukut, siivoilin ja laittelin Suomen herkkuja pakastimeen. Joulupukkikin oli käyny täällä! Säkkituolilla venas vino pino vaaleanpunaisia lahjapaketteja. Niistä paljastui lahjakortti dm:ään, Karneval Magaparty 2011 -cd, Christina Aquileran hajuvesisetti, villasukkia ja minimeikkistudio :) Taisin rauhottuu vasta joskus puol kahen maissa.

Aamulla heräilin ja suuntasin energiani Centroon. Täpötäyteen Centroon. Alennusmyynneistä oli tarkotus metsästää takkeja, saappaita ja muita kenkiä ja ehkä pikkumustia. Varastauduin juomapullolla, mukavilla vaatteilla ja zen -hengellä, mutta ei tossa ihmismassassa viitti paljon shoppailusta nauttia. Mukaan lähti takki ja kumpparit. Takki oli eka punasena, mutta kangas on tosi huonolaatusta ja halpaa, joten kävin vaihtamassa sen valkoiseen, jossa ei haalistuminen niin hyvin näy. Miksi sitten ostin paskalaatua? Koska istuvuus on täydellinen! Mulla on pitkät kädet ja jalat, kapee vyötärö ja leveet hartiat, joten takkien osto on yhtä tuskaa. Nyt löyty niin istuvia yksilöitä, että mietin pitäskö mennä hakemaan pari palttoota lisää samalta merkiltä.


Ja nää kaverit on aika loistoyksilöt jalassa!



Ihan ekana suuntasin Applen liikkeeseen metsästämään suojapussia tms koteloa tuliterälle pinkille aipodilleni, mutta ei siellä mahtunut liikkumaan, saati sitten saanut palvelua. Päätin jatkaa etsintää netissä. Miks muuten miehet ja pojat muuttuu tollasis ommapukaupois ihan pikkupojiks :D ?



Okei, myönnetään, että kumpikaan ostoksistani ei ollu alennuksessa, mutta hintataso silti Suomea alhaisempi, joten ens talvea ja opiskelijan noodeli-aikoja silmällä pitäen ... Vielä kun ne nahkasaappaat löytäis. Kaikki saappaat tuntuu olevan polyesteria! Nekin on hyvät, mutta ei yhtä kestävät kuin aitoa nahkaa olevat serkkunsa.

Huomenna treffataan jäljellä olevien tsirbuloiden (meitä on täällä enää kolme :C) kanssa D-dorfissa ja tsekataan siellä vielä alemyynnit (jos vaikka löytyis ne saappaat...) ja sovitaan perjantaista. Sillon räjähtää muuallaki ku taivaalla, sillä me sunnataan SENSATION ALL WHITE 2010 -pileisiin! Caaaan't waaait C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)