tiistai 11. tammikuuta 2011

Coutryjungle were dreams are made of

Hellurei! Nyt on erikoinen ongelma; ois aikaa ja intoo bloggailla, mut en oikein keksi mitää järkevää postausideaa. Arki on lähtenyt taas käyntiin, vein L:n eilen uimatreeneihin ja menin harkkojen ajaks kierteleen kenkäkauppoja aipodi korvilla. Mitään ei tarttunu loppualeista mukaan, johtuen ehkä kokojen uupumisesta. Ja ihan hyvä näin tilin saldoakin ajatellen :P

Hei monet on kyselly sitä että mitä mä käytännössä teen, ja sanonu että on aina luullu et aupparihommat on kauhee orjapiiskuri -meininkii, joten tässä selostus miten mun päivät yleensä kuluu:

Herään 6.25 Saksan kännykän piipitykseen ja painan herätyksen pois. Kymmenen minsan päästä alkaa Suomen puhelin laulattaan Katy Perryä. Torkuttelen puolisen tuntia, kunnes kuulen ylhäältä ääniä. Lyön vaatteet niskaan ja raahaudun peseen hampaat ja sit yläkertaan. Teen lapsille eväsboksit, johon teen leivät (L:lle marmeladia ja kaksosille salamia), ja pilkon hedelmiä ja vihanneksia. Syön itse aamupalan nro.1 ja yrintän pitää silmät auki ja jaksaa K:n aamureippautta. A:n saa välillä kiskoa väkisin sängystä, se on ku mä :P

Muksut syö ja pesee hampaat ja sit alkaa vaatteiden ja kenkien laitto. Tää on se osuus jossa saa hoputtaa ja patistaa, varsinkin talvella. Sitten marssitaan noin puolen kilsan matka koululle, ja mennään pihan poikki matalaan rakennukseen, missä muksut on hoidossa ennen ja jälkeen koulun. Mun pitää ilmottaa aina hoitajille mihin aikaan lapset tullaan hakeen (hoidossa on hakuajat) ja kuka tulee. Sit huutelen riiviöille heipat ja suuntaan lenkille tai kotiin. Laitan pyykinpesukoneen pyörimään, käyn suihkussa, maanantaisin laitan kaikki naamiot ja leikin kotikauneudenhoitolaa (:D) Luen netistä molenpien maiden iltapäivälehdet ja tsekkaan naamakirjan jne. Sit syön aamupalan nro 2.

Sitten mulla onkin aikaa iltapäivään asti. Meen joko nukkumaan takas, käyn asioilla, selvittelen ja lajittelen pyykkivuorta, kuskaan vaatteita kaappeihin, joskus keksin jotain fiksua siivouspuuhaa (yks päivä siivosin ja järjestelin maustehyllyn o.O), oon koneella, tai (liian harvoin) koitan luen lehtiä yms ja käännän niitä sanasta sanaan tai koitan pähkäillä kielioppia.

Viikonpäivästä riippuen haen hoidosta millon minkäkin kokoonpanon, millon mihinki kellonaikaan. Yleensä hajaannutaan I:n kanssa niin, että toinen kuskaa harrastuksiinmenijät, toinen on niiden kanssa jotka tekee jotain muuta. Suurinpiirtein viikko kuluu niin, että maanantaina on esikoisen uinti, tiistaina kaksosten. Keskiviikkosin on L:n huilu, jollon me mennään kaksosten kanssa koulun pihalle leikkimään. Torstaisin jalkapalloillaan, joskus L:n kanssa kahestaan, joskus on koko sakki mukana. Perjantaisin kaikki kolme hoilottaa kuorossa, ja lauantaisin on jalkapallopeli. Illat menee harrastuksissa, kuuden-seiskan maissa muksut käy laittaan yökkärit päälle, sit syödään. Sen jälkeen kattellaan lastenohjelmia tai luetaan. Viime aikoina ollaan kaikki neljä vallattu I:n sänky ja luettu yhessä joku kirja. Esikoinen lukee jo ihan sujuvasti, maY kans. Kaksoset on aika hitaanpuoleisia, mutta kyllä se siitä lähtee. Kirjojen ääneen lukeminen on kaiken kaikkiaan meille kaikille tosi hyvää harjotusta. Kun on hampaat pesty ja hyvät yöt toivoteltu ja halaitu ja pussailtu tarpeeks, huudeltu viistoista kertaa maYYYYY tekemään jotain turhaa, kuten kattomaan onko herätyskello oikeessa, painetaan päät tyynyyn. Tai mä painan yleensä sohvan tyynyyn, koska melkein joka päivä tulee 20.15 joltain kanavalta leffa tai hyvä sarja. Viikonloput on vapaita, mutta tottakai oon lasten menoissa mukana parhaani mukaan. Yleensä vaan meen tyttöjen kans ympäri nrw:tä, joten tiet menee välillä ihan ristiin. I:n mennessä ulos, viikolla tai viikonloppuna, oon luonnollisesti kotosalla.

Mulla kävi oikeesti ihan loistava tuuri perheen suhteen. Tärkeintä on olla se isosisko/toinen aikuinen. Tietty imuroin välillä, tyhjentelen ja täytän astianpesukonetta jne, mutta ei mulla todellakaan oo mitään listaa hommista jotka tulee olla tehty. Ja kyllä käyn välillä viikollakin tyttöjen kans kahvilla tai jotain, se on ihan aikataulujen yhteensovittelu. Mulla on perheen auto käytössä ja muutenkin elelen rennon mukavaa elämää, en oo mitenkä töissä C:

Aika unelmatilanne näin välivuotta ajatellen, oon tosi tyytyväinen. Jos löydän yliopistolta hyvän kielikurssin helmikuussa, meen sinne, mutta en ota siitä mitenkä stressiä. Ympärillä on kuitenki kaikki auf Deutsch, koko elämä on saksaks, suomalaisia kavereita ja I :tä lukuunottamatta.

Huh, nyt ihan hengästyttää! Mutta tällästä elämää täällä pääasiassa elelen. :) Tsekatkaa muuten tää, onko hiukan kuuma DSDS (=Idols) tuomari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)