maanantai 10. tammikuuta 2011

Lauantain huippusaldo

No nyt niitä ostoksia! Ja erittäin hyviä sellasia :) Lauantaina mentiin Düsseliin iltapäivistä, mikä on shoppailua silmälläpitäen maailman huonoin ajankohta. No ei kyl käyty ku muutamas kaupas, mut mä löysin etsimäni. Tässä takki, jollasta etin jo sillon ku ostin sen valkosen toppatakin. Sillon ei tälläst osunu kohdalle, ja takki tarvittiin, joten toppis oli ostettava. Nyt löyty huippuyksilö reilulla alennuksella. Kaveri on musta, koska en omista yhtäkään mustaa takkia; pituus on juuri riittävä (peittää pepun) ja vyötäröllä ja helmassa on kiristysnarut. Ja kangas on niiiiiin pehmee!



Photobucket

Photobucket

Hyvälaatusia kuvia, ich weiss. Ja eiks ihminen oo kauneimillaan suihkunraikkaana?

Sitten tohvelit. Kriteereinä oli 1.) aito nahka 2.) musta tai ruskea väri 3.) tarpeeksi korkea varsi 4.) tietty hyvä ulkonäkö. Ja tattadaa:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Plussaa vielä siitä että he ovat italialaiset, ja että hinnasta lähti 20 prossaa pois. Eli maY juhlisti kevään alkua tälläsin ostoksin C: Mutta ajattelin että onpahan ainakin ensi talveksi kamppeet valmiina. Ja takit ja saappaat on naurettavan ylihintasia Suomessa. Ja ehkä takki ja saappaat auttavat tätä materialistia selviämään syys-, talvi- ja lumidepressiosta. Nyt nämä ihanuudet suihkutellaan, hoidetaan ja pakataan hyvin ja laitetaan pakettiin kohti Suomea vähän keväämmällä.

Sain tytsyleiltä luvan laittaa Sensationista kuvia tänne, joten seuraavat kuvat on omistettu erityisesti Paavolle ja Oksulle <3

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Mä en tajuu miks noi kuvat tuli tollasina rakeisina :OO

Photobucket

Mutta kolme blondia siis jatkaa seikkailua! Nyt maanantain aamupäivä jatkuu. Ciao!

2 kommenttia:

  1. paavo10/1/11

    noni hyvä et laitoit kuvia! ootte ollu tyylikkäinä, paavo tykkää :)

    VastaaPoista
  2. ooo, nättiä blondit :)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)