perjantai 14. tammikuuta 2011

Onks jäärouva hyvis vai pahis?

Katteltiin eilen A:n kans Muumeja, jotka olin laittanu pyörimään esikoisen houkuttelemiseksi pois möksöttämästä. Kun neiti huomas mikä ruudulla pyörii, kuului iloinen kiljahdus "muumipeikko!" Ahh lämmittää aina vanhaa sydäntä <3 Katteltiin siinä niitä talvijaksoja ja muumipeikko kiipes tikkaitaan alas keskellä talvea. A kysyi että saako muumipeikko tehdä noin. Sanoin et yleensä muumit nukkuu talvet mut nyt muumipeikko ei saa unta ni se menee ulos. Jännitettiin kun jäärouva lipui merta pitkin hakemaan Tuutikin rakentamaa hevosta, ja neito kysäisi, onko jäärouva hyvä vai paha? Kumpi se on? Toisaalta se jäädytti lilla Myyn, mut ei se tarkota mitään pahaa, eikä se tuu pahoissa aikeissa. Se vaan vie talven pois. En osannu vastata neitokaisen kysymykseen. Mutta nyt ainaki A:n suusta tulee muumipeikon lisäksi suomeksi Myy ja mörkö C:

Viikonloppuna on paljon menemistä ja vaatekaappi on tyhjä. Et jos en laita tänne päivän asu -kuvia ni se johtuu siitä että oon hippastellu alasti, koska en omista yhtäkään fiksunnäköstä vaateriepua. Et kattellaan. Nyt riiviöt kotiin ja sit pakkelia naamaan. Viikonloppuja!

3 kommenttia:

  1. aitoa meksikolaista tequilaa maistaneena voin todeta ettei sitä sitruunaa tarvita ;)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18/6/12

    Kai se on jotain siltä väliltä ja kenen kantilta katsoo :) itselläni tulee vieläkin kylmät-väreet jäärouvasta se on pelottavampi kun mörkö :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi30/1/23

    Minun mielestäni tämä on niin päivänselvä asia, ettei se tarvitsisi edes omaa käsittelyblogia. Jäärouva on aivan selvä sydämetön armoton örkki naamioituuneena (joidenkin mielestä) kauniiden kasvojen taakse. Miettikää nyt! Se jäädyttää jokaisen kyseiseen aikaan ulkona olevan viattoman, ja vieläpä nauttii siitä!!! Moni pelkää mörköä, mutta minun mielestäni jäärouva on ehkä viihdeteollisuuden kammottavin ilmestys, jonka pelottavuutta ei mielestäni oteta maailmanlaajuisesti kovin huomioon.

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)