tiistai 18. tammikuuta 2011

Sie müss die Haare haben

Haaaa I made it! Olin maanantai aamupäivästä tiistai-iltaan keskenään muksujen kans, ja talo on pystyssä, kukaan ei loukkaantunut, kaikki on puheväleissä keskenään, eikä mun tietääkseni lapsilleka tullu sen pahempia traumoja. Tell me about being a good au pair !

Maanantaina suunnattiin iltapäivistä uimahallille. Mä käväsin treenien aikana kotona kirjottaa viimisimmän pikapostauksen, kunnes ryntäsin takasin hallille ja keräsin  nälkäisen klaanin kasaan. Mentiin porukalla Burgerkingiin herkuttelemaan :) voin kertoo että lapset syö monen tunnin treenien jälkeen pal-jon! Mahat täynnä lähettiin ajeleen kotia kohti, ja esikoinen kysäisi multa, että miksei naiset mee naimisiin naisten kanssa ja miehet miesten kanssa. Maailman syrjimis-vastaisimpana henkilönä vastasin kyllä menee, ja että se on ihan normaalia. En kyllä oo satavarma Saksasta, mut eiks ainaki Suomes homoliitot oo ainaki rekisteröitävissä?

Mutta asiasta lähti kova keskustelu liikkeelle, ja L alkoi luetella ihannenaisensa piirteitä. Listaan kuuluu muunmuassa: tytön pitää olla vaaleatukkainen, ei missään nimessä kalju. Neidon tulee puhua saksaa, ei italiaa koska se on sellasta polpotusta (tässä välissä heitin etupenkiltä kysymyksen että entäs suomi. Sekin kuulemma käy) Naisella tulee olla kieli, ei mikään tekokieli. (Was??) Hän ei saa komennella liikaa, mutta saa päättää lasten määrän. Kaksi olisi kuulemma hyvä, mutta jos nainen niin haluaa, ja mahaan mahtuu, niin 20 on myös ihan ookoo. Naisen tulee olla hyvän ikäinen, eli ei liian vanha, sillä muuten L:n ollessa aikuinen, nainen on jo isoäiti. Tytön tulee myös olla nätti, mutta rumakin käy, jos hän on ymmärtäväinen ja muutenkin hyvä ymmärtämään. Kun päästiin kotiin, olin nauranut vatsalihakset kipeiks (yritin olla mahollisimman huomaamaton, kun toinen ihan vakavissaan juttelee) ja sanoin että kaikki nuo on hyviä juttuja, mutta tärkeintä on että rakastaa. Tänää esikoinen totes ruokapöydässä kun puhuttiin avioerosta ja riidoista, että eihän sulla oo poikaystävää, mistä sä tiiät. Nii justiinsa.

1 kommentti:

  1. Anonyymi20/1/11

    hahahaa L on paras! :D
    Grüsse aus Erkrath

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)