perjantai 18. helmikuuta 2011

Wnb nätti tukka

Mul alkaa olla jo perjataiperinne että hippastelen koko päivän värikkäät paplarit päässä. Käyn suihkussa aamulla, kuivaan vähän hiuksia ja kierrän patukat päähän, ni illalla voi vaan ravistella pehkon auki. Raudallaki säädän joskus, mutta siinä kestää, oon siinä tosi huono ja pysyvyys on paljon huonompi. Toisaalta tulos on paljon nätimpi. Mutta (niinku tänäänki) mennään tanssimaan legendaariseen Essenin Mupaan, joten tukka menee kiinni joka tapauksessa. Patukoilla saa hyvän pohjan kampauksille.

Photobucket

Photobucket


Photobucket






Alle ruikin lämpösuojan sisältävää kampausnestettä.












Tulos on (hiusosien koosta riippuen) kutakuinkin tällänen:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pinkillä raudallani saan aikaan tällästä jälkeä:

Photobucket

Jotenki must tuntuu aina ku teen jotain raudan kanssa, että vaiks pistäis mitkä lämpösuojat sun muut, et mun hiukset huutaa silti hallejujaa :/ Mut kasvoja kehystäviä haituvia ja etutukkaa on tosi hyvä muotoilla raudan avulla.

"Lemppari" hiustenkiharruskeino on kuitenki piippari. Must se on jotenki kivoin, vaikka ei silläkään erityisen kestävää tulosta saa. Tosin mun hiuksiin se on mission impossible :P

Photobucket

Vähän toisaalta mummomainen olo ku tänäänki hain muksut hoidosta pipo päässä, ja alla pullotteli paplarit :D mutta nää patukat on kyllä kiireisen ja laiskan unelma. Nättiä viikonloppua :)

5 kommenttia:

  1. Hei tzikkura pää! Mä tarttisin kans jotain lämpösuojaa tääl, any ideas? Sun pitää kohta lähettää mulle sellain kauneudenhoitopaketti sielt naapurimaasta :D

    VastaaPoista
  2. Eiks teil oo DM:ää tai Rossmannii? Doven lämpösuoja on tosi hyvä, oon tykänny :)

    VastaaPoista
  3. Tääl on dm, käveltiin ohi illalla ja ainakin se näytti kempparikaupalta :) Tsekataan huomenna tarkemmin.

    VastaaPoista
  4. DM = heaven. Everything u need is there :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi21/2/11

    Real nice pictures!! =)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)