tiistai 15. maaliskuuta 2011

Bonnnnn

Lauantaiaamupäivistä otettiin tsirbuloiden kanssa nokka kohti Bonnia. Oltiin jo kerran koitettu lähtee sinne, mutta päädyttiinki sit viettään vaan päivä Kölnissä. Nyt päästiin entiseen pääkaupunkiin ja yllätyttiin erittäin positiivisesti!

Photobucket

Lämpöä oli viitisentoista astetta ja kaupunki ihan mahtavan nätti! Loved it! :)

Photobucket
Photobucket



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kierreltiin päivä kaupungilla, pysähdeltiin kaupoissa ja ranskalaisella torilla. Yhen kaupan oisin voinu tyhjentää ihan kokonaan!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Voiko olla söppänämpiä astioita :)

Photobucket

Jotain sentään tarttui mukaanki. Ostettiin toisen S:n kans kivat keväthuivit. Oikeenpuoleinen (ylläri pinkimpi :P) on mun :)

Photobucket

Illalla lähettiin tarkastaan Bonnin yöelämä. Toinen S joutu valitettavasti jäämään kotiin sairastamaan, joten suunnattiin toisen neidin kanssa kahestaan. Olin aikasemmin googletellu kaikkia hyvänkuulosia klubeja ja ihan mun googletuksiin luottaen otettiin nokka kohti suosittua nuorisopaikkaa. Päälle laitoin kerranki vaan farkut-toppi -kombon:

Photobucket

Photobucket


Klubi, jossa oltiin, oli pieni, mutta ihan jees paikka. Tulee ehdottomasti kaikki kotimaan onnelat sun muut sedulat mieleen. Alettiin jutteleen DJ:n kanssa ja saatiin paljon vinkkejä nrw:n alueen tuleviin konemusakarkeloihin. Pääasiassa vietettiin ilta tanssilattialla, ja vaikka mulla oli matalat korot, piti niistä kotimatkaksi luopua. Tai no bussilta meijän kämpälle oli huimat 300 metriä, mutta silti. Onneksi on kohteliaita nuoria miehiä ;)



Photobucket

Sunnuntaina jatkettiin kiertelyä kaupungilla, mutta teen siitä uuden jutun. Huomasin meinaa ku latailin kuvia photobucketiin, et täst ois tullu muuten niin jäätävän pitkä postaus ettei kukaa ois jaksanu lukee sitä :D nyt jatkan pääsiäisloman lentojen kanssa sähläystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)