torstai 17. maaliskuuta 2011

"Mun täytyy vaan ostaa uus läppärisalkku, ni meen ihan yliopisto-opiskelijasta! Mul on jo oikeenlaiset silmälasitki!"

Kivan flunssan poikasen oon taas itelleni napannu :/ nyt rupee sentään sen verran helpottaa, et puhuessa tulee jonkinnäköisiä puhumista muistuttavia äänteitä ulos. Maanantaina ei meinaa tullu pihaustakaan.

Mutta nyt lisää Bonn kuvia! Yks saksalainen kaveri ei suostu ymmärtämään, että me tykättiin niin hirveesti tästä söpöstä pikkukaupungista. Mut hei kattokaa ny tota yliopistooki! Vähän suunniteltiin tyttöjen kans et tännehän me aupparivuoden jälkeen suunnataan opiskelemaa :D saas nähä mitä käy, puitteissa ei ainaka olis valittamista ;)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Upean yliopiston lisäksi kaupunki on täynnä vanhoja koristeellisia kirkkoja, ja puistoja. Käytiin sunnuntaipiknikillä Rheinin rannassa, mutta muuten jätettiin puistojen koluamiset myöhemmälle keväälle ja vihreämmille ilmoille. Ei sillä, eilenki oli +19 astetta lämmin ja aurinko helotti. Käy!

Photobucket

Photobucket

Bonnkaan ei oli täydellinen. Vai mitä sanotte tästä taideteoksesta kirkolla?

Photobucket

Photobucket

Ahh, ihana kaupunki!

 Nyt on pääsiäisloman toinen viikko suunniteltu. Tämä neiti ottaa meinaa nokan kohti etelää, tarkemmin sanottuna Itävaltaa! Ja (hullu kun olen) taitan menomatkan junalla. Jees, mähän en saa tarpeeksi Deutsche Bahnista ja junassa istumisesta, joten haluan ihan väkisin istua yheksän tuntia ekstraa lomallaki ;P Mutta toisaalta, matka tapahtuu päiväsaikaan, joten nään, kun mennä puksutetaan Saksan halki aina vuorille asti. Tokaks viikoks täytyy vielä kehittää jotain äksöniä. Muksut suuntaa isänsä kanssa aurinkorannoille, ja I rakkauden pääkaupunkiin Roomaan. Ehkä mä osallistun sellaseen suklaamunien metsästykseen!

Ai nii ja hei; kommentoikaa kommentoikaa kommentoikaa! Se on aina yhtä mukava huomata, että joku on jaksanu kiinnostuu mun menemisistä :)

3 kommenttia:

  1. I rode through Bonn last spring on the way to Koblenz (yet another bike-trip) and was also fascinated by the city... Now wonder that it used to be the capital of FRG (BDR). I don't know where I'm going to spend my Easter Holidays in April.. guys want to go to Paris and Prague, and I want to Bergen and Oslo (I always want to go there, but never get)

    VastaaPoista
  2. mihi meet itävaltaan? Jos meet Suvia kattoo ni mä alan itkee...

    VastaaPoista
  3. S:n luo ja Wieniin :) there! *ojentaa nenäliinat*

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)