tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sicko, osa 65545

Ahh arska paistaa pilvettömältä taivaalta ja mittari näyttää lämpöasteita +19! Ei sillä että mä siitä nauttimaan pääsisin, heräsin niin jäätäävään pääsärkyyn ja kurkkukipuun, ettei sängystä nouseminen olisi tullut kuulookaan. Jossain vaiheessa päivää kävin vessassa ja nappaamassa lisää särkylääkettä naamaan, mutta muuten vietin keveyt 21 tuntia peiton alla. Menin eilen kovan päänsäryn takia jo kasilta nukkumaan, ja tänään pääsin ylös viiden maissa. Ei kiva. Mitä hittoo musta on tullu tällanen sairastelija! Tuntuu et tää on varmaan viideskymmenes kova flunssa jota puolen vuoden sisällä sairastan :< Noh, ehkä uni ja särkylääkkeet auttaa.

Arvatkaas mitä mä eilen tein. Shoppasin pyykkitelineen! Päivällä levitellessäni pyykkiä narulle, kuulu kräts, ja koko paska lyhisty kasaan. Yritin varmaan tunnin verran kehittää erilaisia virityksiä telineeseen, että saisin sen sen verran kasaan ettei märkien vaatteiden tarvitsisi maata mytyssä lattialla. Vihdoin kun sain telineen jaloilleen ja pyykit roikkumaan, viimeisen paidan kohdalla viritykseni lysähti jälleen lattialle. Voin kertoa, että tossa kohdassa pääsi muutama voimasana.

Vein kaksoset uimatreeneihin ja suuntasin Sterkradeen hoitamaan I: juoksevia asioita. Samalla tarkotuksena ostaa uus teline. I neuvo kaupan mistä niitä saa, ja löysin paikan hyvin. Astuin ovesta sisään, ja taas pääsi muutama painokelvoton sananen. Kauppa oli hemmetinmoinen, kaksikerroksinen halli, josta sai kaikkea saunamaailmoista autonrenkaisiin. Yritä sieltä nyt löytää yks pyykkiteline. Noh, sen verran tajusin että teline on varmaan kotitalousväline, joten kylttejä seuraamalla menin toiseen kerrokseen. Eikä menny ees kauaa kun löysin hyllyllisen oikeannäköisiä vempaimia! Olin jo miettinyt, miten ihmeessa selitän pyykkitelineen saksaks, koska tietysti unohdin tsekata sanan sanakirjasta ennenku lähin. Diese Ding damit man kan kleider trocken? Etwas wie Stelle oder Regal das man kan kleider trockenen? Onneks löysin itse, ettei tarvinu hauskuttaa myyjiä. Mut sit maksaminen. Miten tälläsissä paikoissa  maksetaan? Ilmeisesti vaan nappaamalla tuote kätösiin ja marssimalla alimpaan kerrokseen ettimään kassoja. Onneks teline oli kevyt, joten jaksoin kantaa sen ite, mut entäs jos joku haluu ostaa jonku vessanpöntön tai takan? Kassalla ollessani päätin, että jos ikinä rakennan taloa, tai teen remonttia, palkkaan ammattilaiset tekemään kaiken alusta loppuun. Sillai, et mun tarvii vaan maksaa ja kävellä valmiiseen asumukseen.

Nyt pitäs varmaan yrittää syödä jotain, ja painuu takaisin peiton alle. I käski olohuoneen sohvalle, etten ihan makaa koko päivää yksin peiton alla, mut tää on vaa masentavaa kattella ikkunasta ku lapset riekkuu ihanassa kevätillassa, ja I joutuu tekeen kaikki kotihommat yksin. Wünsche mir gute Besserung! und schnell.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)