keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tähdet sen tietävät

Eksyin yksi päivä toisen blogin kautta http://www.astro.fi/ sivustolle ja säikähdin. En usko horoskooppeihin enkä muihinkaan sellasiin hömpötyksiin, mutta oman luonneanalyysin luettuani, olin hetken monttu auki, ja aloin vähän miettimään. Mihin tuo kaikki perustuu? Miten voi olla mahdollista, että yhteen horoskooppiin mahtuu miljardeja ihmisiä, eihän ne kaikki voi olla samanlaisia. Tässä pätkiä oman luonteeni analyysista. Pätkät pitää mielestäni pelottavan hyvin paikkaansa. Vai mitäs sanotte?

"Luonnon rytmissä Härkä edustaa kukoistavaa kevättä, jolloin kasvit juurruttavat itsensä sulaneeseen ja elämää pursuavaan maahan. Luonnon rytminsä mukaisesti myös Härkä-ihminen haluaa juurruttaa elämänsä mahdollisimman turvalliseen ja kiinteään kasvuympäristöön. Härkä arvostaa jokaista hankkimaansa tai saamaansa esinettä niin paljon ettei voi edes ajatella minkään pois heittämistä ennen kuin äärimmäisessä tilanteessa. Härkää pidetään usein jääräpäisenä ja hankalana tyyppinä, koska juuri Härkä haluaa tietää mitä hyötyä asiasta voisi hänelle olla. Vasta oivallettuaan että kyseinen asia todella palvelee hänen elämäänsä ja tulevaisuuttaan irrottaa Härkä varovasti käsijarrun ja alkaa suunnittelemaan ykkösvaihteen päälle laittamista. Kyllä siinä on joskus ystävillä ja tuttavilla itkussa pitelemistä kun he yrittävät saada Härän mukaansa vähänkään nopeammalle keikalle."

"Kauneuden ja esteettisyyden Jumalatar Venus on Härän hallitseva planeetta. Härkä on tarkka ulkonäöstään eikä epäröi varmistaa tilannetta sopivilla koruilla ja vaatteilla. "

"Jokaisella Härällä on oma heikkoutensa josta hän joutuu ajoittain kärsimään. Ehdottomasti suurin heikkous on kuitenkin omistamisenhalu."
"Välttyäkseen omistushalunsa ikäviltä seuraamuksilta tulee Härän pystyä luottamaan kumppaniinsa sataprosenttisesti. Ellei luottamusta synny niin silloin omistushalu tulee myrkyttämään kaiken rakkauden Härän elämässä. Härälle täytyy muistaa päivä päivän jälkeen osoittaa omaa rakkauttaan jos haluaa säilyttää keskinäisen suhteen oikeilla raiteilla. "

"Härän heikkouksia ovat itsepäisyys, liiallinen turvallisuuden ja ylellisyyden tarve."

"Parisuhdetasolla omistamishalu ja mustasukkaisuus vaikeuttavat harmonisten liittojen syntymistä."

" Jännitystilat heijastuvat niska- ja hartiasärkynä."


Saman sivuston Maya -horoskooppi tiesi kertoa, että olen Sininen Spektrinen Kotka.

"Olet ylväs ja aristokraattinen korkeamman globaalin tietoisuuden tiennäyttäjä Sininen Kotka, Vision voima. Sinua leimaa riippumattomuus, ahkeruus, kunnianhimo, kriittisyys, todellisuuspakoisuus ja tilanteiden kontrolloiminen. Täydellisyyteen pyrkivänä olet välillä liiankin ankara itseäsi kohtaan. Sinua ympäröi luottamusta herättävä ystävällisyys, ja pohjimmaltaan kannat huolta myös muiden hyvinvoinnista. Sydämessäsi asuu vapauden henki, joka rakastaisi lähteä lentoon."

No worries mates, en oo muuttumassa Astro TV:tä tuijottavaks kotiäidiks, joka lukee horoskoopit päivittäin ja elämää elämänsä niiden oppien mukaan. Mutta välillä on hauska lukea tällaisia analyysijuttuja, koska ne sattuu pitämään jopa vähän paikkaansa. Vaikka kyllä sieltä päinvastaisuuksiakin löytyy, monesta paikasta olen lukenut kuinka härät ovat niin kauhian esteettisiä ja taiteellisia ihmisiä. Taiteellisia? Hell yea ...

1 kommentti:

  1. Ai kauhee mä kävin lukemassa omaani ja pelottavaa, et siellä meni aika paljon ihan oikeen :D Kohta me ruvetaan soittelemaan ennustajille ja kysymään vinkkejä...

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)