maanantai 25. huhtikuuta 2011

You're frozen when your heart's not open

Eilen kävästiin aurinkoisessa Ddorfissa S2:n kanssa illalla. Euroviisut alkaa jo ihan kunnolla näkyä, metroissa on plakaatteja, joka paikka on täynnä julisteita ja haupparin katto on peittynyt euroopan maiden lipuista. (Suomi on raiteen 16 kohtaa, ihan dm:n sisäänkäynnin edessä) Kotiintulomatkalla mulle kävi carriet, eli löysin yhen rajauskynän ja huulirasvan, jotka luulin jo hukanneeni/heittäneeni vahingossa roskiin, laukun vuorin uumenista. Kotiintultuani menin heti nukkumaan, mutta puoli kahden aikoihin olin vielä hereillä. Hipsin vessaan ja kuulin, että I on hereillä keittiössä, joten liityin seuraan öiseen teen juontiin. Tänä aamuna olin puol kymppi jo hereillä ja kipasin laittaan pesu- ja kuivauskoneen päälle ja nappasin kirjan messiin peiton alle.

Mutta siinä välissä leikin vähän pääsiäispupua! Lapset meinaan tulee tänään takaisin helteiseen Saksaan sateiselta Mallorcalta, ja tietystihän pääsiäispupu on loikkinut puutarhan halki. Viskelin suklaamunia, -karkkeja, -pupuja ynnä muuta sellasta ympäri puskia ja kukkapenkkejä, joita lapset sitten korit kädessä etsii. Eilenki oli pupu käynyt pikaisesti, sillä mä löysin jättimäisen suklaamunan, ja lahjakortin Douglasille kukkapenkistä :) kauhian kivoja pupuja täällä päin. Oltiin syömässä Oma K:n luona, joten eilen ei päässy nälkä yllättämään tän suklaajuhlan takia. Ja tänään jatkuu, huh huh.

Mut nyyyyt takas pääsiäisloman tunnelmiin. Viime tiistaina tosiaan junailtiin Summerin kans Linzin kaupunkiin vastaanottamaan loput meijän klaanista aurinkoiseen Itävaltaan. Päivä pyörittiin kaupunkia kattellen ja ihastellen. Ja samoilla linjoilla mennään; Cutie!

Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Tiistain jälkeen lomailu jatkui vielä päivän Steyrin pällistelyllä, kunnes torstai otettiin tylypahkajuna Wieniin. Aivan ihanaan Wieniin! Nyt vois vielä vähän lueskella ja nauttia viimeisistä rauhan rippeistä. I meinaa lähti jo hakemaan papulaumaa lentokentältä ja kohta ei tässä talossa olekaan rauhallista hetkeä taas vähään aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)