tiistai 17. toukokuuta 2011

ESC 2011 Ddorf

Euroviisutunnelma oli loistava ja koko laulubileet meni todella mukavasti :) Perjantaina treffattiin leidien kanssa Ddorfissa ja mentiin kattoon Suomi-Venäjä -peliä. Voi luoja mikä peli! Seriously, se oli ihan uskomatonta! Kotimatkalla törmäsin bussissa pariin Venäjä -paitaiseen herraan, ja totesin ihan ohimennen, et "oli muuten hyvä peli" vastaus oli et njooo, ei ny niin. "Ai mun mielest se oli aika loistava. Nii oon Suomest" Herrat oli vähän aikaa huuli pyöreenä, mutta onnittelivat sitten finaalipaikasta :) Kun pääsin kotiin kahen jälkeen, olin kuin Naantalin aurinko ja täynnä energiaa.

Photobucket

Lauantaina sitten oli Se Päivä, eli finaalipäivä! Saavuin viisucityyn kuuden aikaan, ja kaupunki oli täynnä turisteja, juhlijoita ja eri maiden lippuja. Mulle oli päivän selvää, että pukeudun tasan Suomen väreihin, joten ulkomuoto oli tämä:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mulla oli eväät sellasessa keltasessa eurovisionrepussa, jonka sain joskus Düsselissä. Sit tajusin et sehän on keltanen joten mun oli pakko laittaa se johki toiseen pussiin. Ekana käteen sattu Espritin paperipussi, joka sattu oleen just sopivasti sinivalkonen. Junaa odotellessa sain kuningasidean vähän koristella pussia vielä lisää. Ja ihmetteleviä katseitahan en saanut, kun siinä maassa ähersin Suomen lippua paperipussiin, en ollenkaan.

Photobucket

Suunnattin sitten eväiden kanssa Rheinin rantaan miljoonan muun kanssa, ja tunnelma oli jo loistava. Katutaiteilijoille lauantai oli aarreaitta, me nähtin loistavaa break dancea.

Photobucket

Portailta otettiin nokka kohti kovaa vauhtia täyttyvää, suurinta public viewiä.

Photobucket

Photobucket

Alkuilta oli mukavaa festarihenkeä, mutta lähetyksen alettua ihmiset nousivat seisomaan, joten tietystikään kukaan ei sitten nähnyt mitään. Samoin kylmä tuuli iski luihin ja ytimiin, joten lähettiin ettiin sisätiloja heti Suomen rallatuksen jälkeen.

Photobucket

Katottiin loput viisuista ja pisteidenlasku yhessä pubissa, mistä sit suunnattiin eri klubeille. Sana monikossa, koska mihinkään ei meinannut päästä ihmispaljouden takia sisään.
Photobucket
Kaiken kaikkiaan viisut sujuivat suuresta ihmismäärästä huolimatta oikein hyvin, ja kivaa oli :) Siellä isoimmalla public viewillä vaan ois voinu olla enemmän vessoja. Vaikka Suomi eikä Saksa nyt vienytkään jättipottia, hyviä biisejä oli mielestäni yllättävän paljon. Mun lemppareita oli Kroatia, Islanti ja Tanska. Nii, ja äänestin kerran Suomea Saksan puhelimesta ;)

Photobucket

Nyt tää lähtis suihkun kautta asioille centroon ja Ddorfiin. Vettä sataa ja ilma on ihan harmaa :< Mutta huomenna juttua kultatunnelmista! :) Onnea Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)