tiistai 24. toukokuuta 2011

Kuvatonta panikointia

Nyt pyörii tämän tytön pienessä päässä monenmoista. Eli, oon lykänny kotimatkan varaamista ihan viimeiseen asti. Eilen kuitenkin luin naamakirjasta ässien hankkineen lennot Suomeen, ja tajusin, että wake up to the reality girl! Vilaisin nopeasti Air Berliinin sivuja ja löysin edulliset lennot, jotka samantien sitten varasin. Loppusumma näytti muutamaa senttiä päälle satasen, ja sain vielä 5 kiloa ekstrapainoa messiin. Saavun siis Suomeen juhannuslauantaina aamulla. Lento täältä lähtee todella aikaisin, mutta se on ihan tarkotuksella, ettei autobahnat ole ihan tukossa. Samoin Suomen päässä luulisi olevan semirauhallista motareilla yms kun on pyhäpäivä. Tarkotus oli saapua pari päivää aikaisemmin, sillä olen luvannut mennä itä-Suomeen heti seuraavalla viikolla. Mutta huomasin, että käytännönjuttuja on ihan älytön määrä hoidettavana, joten aikatauluista nyt ei ole sen kummemmin mitään tietoa.

Mulla oli jo ihan hyvä fiilis lähdöstä. Tässä on ollut kuitenkin niin paljon aikaa varautua siihen henkisesti, ja miettiä ja pohtia asioita, että innostus "elämän seuraavasta vaiheesta" oli jo korkealla. Jotenkin nyt kuitenkin iski ahdistus ja eilinen ilta meniki itkua tuhertaessa. Jänskättää ja pelottaa niin hirveästi! Asiaa kuitenkin helpottaa hieman fakta, että maailman parhaat tsirbulat ovat myös kaikki neljä Suomessa. Pahempaa olisi, jos tänne jäisi kauhea lössi tärkeitä ihmisiä. Joudun kuitenkin luopumaan "vain" perhe L:stä, mikä toisaalta on miljoona kertaa vaikeampaa kuin parin puolitutun hyvästeleminen.

Mutta eiköhän tää tästä, kaikesta sitä ollaan ennenkin selvitty :) Nyt venailen postia, että saisin vihdoinkin eilen saapuneen pankkikorttini tunnusluvut ja pääsisin ostamaan junalipun Müncheniin. Oon siis torstaista lauantaihin F: ja S:n kanssa Bayerin sydämessä! Kivaa päästä kattomaan, miten kuuluisa etelän elämäntapa sitten oikein eroaa meidän nrw:läisten stressi-ruuhka-teollisuus-menosta :)

Viime viikonloppu oli rauhallinen, olin lasten kanssa perjantaina, ja lauantaina reffattiin S1:n kanssa Ddorfissa ja mentiin Erkrahtiin nauttimaan hellepäivästä pizzan ja mansikoiden kera. Illalla käytiin yhessä irkkupubissa kääntymässä, mutta olin jo puol yhen aikaan kotona. Sunnuntai valkeni sateisena, joten jouduttiin laittamaan biitsipäivän suunnitelmat uusiksi, ja sunnattiinki yhteen Ddorfin kaupunginosaan ihailemaan vaaleanpunaista linnaa ja sitä ympäröivää jättimäistä puutarhaa.

Ähh en nyt saa taas ladattua kuvia :< laitan ne sit jossain vaihees. Mut jos haluutte kuvitusta, miettikään suht pientä, vaaleanpunaista linnaa ja maYä siinä edessä pönöttämässä :D

Sunnuntaipäivä oli lämmin, ja illalla arska porotti jo lauantain hellepäivän tavoin. Loppupäivä lojuttiin Rheinin rannassa hyvän ruoan kanssa. Nyt mä hipsin suihkuun ja meen kärkkymään posteljoonia. Näkyyyy!

Ai nii, kivat taas Islannille. Tajusin just et en ottanu mitää vakuutusta siihe lentolippuun, ja jälleen yks saarivaltion tulivuori päätti alkaa oksentaa tuhkaa taivaalle. Mitenhän tässä taas oikein käy .. noh, sil on kukausin aikaa rauhottua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)