keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Sommaren är kort

Vai miten se nyt menikään.  Me oltiin tänään Pippiksen kans piitsillä piknikillä. Elohopea päätti kesäkuun lopun kunniaks kohota kolmeenkymppiin, joten vielä illallakin oli kuuma keli hengailla rantsussa. Pakattiin hyvät eväät, kirjoja, lehtiä ja musiikkia mukaan. Eväänä meillä oli croissantteja, mansikoita, banaaneja, viinirypäleitä, karkkia ja omatekemää minttu-raparperijääteetä. Ja sitten vielä ihana suklaa-kerma vanukas johon dippailtiin mankoita. NAM! Mää vastasin pakkauksesta, joten tietysti mukaan lähti lapsuudesta tutut eväsretkimukit.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tänään tuli myös kaks muuttokuormaa Saksanmaalta! Voi jee, kirmasin yöpaidassa lähettiä jo portille vastaan, olin niin innoissani! Kaikkia ihania juttuja joita oon ostellu, vaatteita ja miljoonittain kosmetiikkaa! Pala Saksankotia <3 Tänään myös hoitelin taas vähän duunijuttuja. Jos hyvin käy, saatan päästä kokemaan jotain ihan mieletöntä ja upeaa tänä kesänä. Mutta enpäs kerro enempää, ettei tuu paha karma. ;) Huomenna Saloon iltatorille, mun sormet syyhyää jo päästä kohnaamaan kaikkia niitä kirpparipöytiä!

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Awwww noi mukit <3 tulee mieleen uimakoulut ja äitin marjamehu :)

    VastaaPoista
  2. Awww, miten ikinä pystyit olee ulkona, mä paahdun hengiltä täällä Ruotsinmaalla! Kun astuin toimistosta ulos tänään ni oikein kuulin ku iho alko kärtsäämään.... Illallaki viel hikoilin ku piti mennä pyykkitupaan pihan poikki.

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)