tiistai 28. kesäkuuta 2011

Tulevan tutkimista

Hiiohoi Suomi Finland! Neljäs päivä kotimaassa melkein takana, ja fiiliksen ristiriitaset. Eilen kävin hoitelees asioita ja mun optikko on vaihtunu :( Maailman ihanin Tomppa ei enää oo siellä! Yhyyy, tulee varmaan koko firman vaihto eteen. Mulle ei kelpaa ko Tomi. Nii ja sit shoppasin Anttilassa, ostin mm pinkin silitysraudan ja pyykinkuivaajatelineen. Ja viinilasei ja paistinpannun ja kauhan ja Breakfast at Tiffany's purkin ja kaikkee muuta kivaa. Ja hauskuutin myyjiä ku en osannu käyttää jotai hemmetin uutta plussakortinlukijaa ja muutenki sähläsin ihan kaiken. Silitysrautakaupoilla repesin jo nauruun ja selitin myyjälle et en oo asunu vähään aikaan Suomessa. No mut hei, mitä voi odottaa tytöltä, joka marssii kassalle ja sanoo "Heippa! Mä tarvisin silitysraudan enkä tajuu niist mitään. Joku basic, semihyvä ja helppokäyttöinen, kiitos." Ja sit loppupeleis haukkuu kaikki muut raudat nii rumiks, et myyjä joutuu myymään sille näytekappaleen, hakeen jotai laatikoi seittämänsadan kilsan päästä, ja antaa alennuksen.

Tänään käväsin Tamppereella med äiti. Seikkailtiin koululle hakeen yks todistus, sit Toasin toimistolle avaimen hakuun, ja sit mun ihan ekaan opiskelijaboksiin! Olin ihan et jee ja juhuu ja whiii ku siel oli yks tyttö tekemäs just sillon muuttoo. Mut se oliki muuttamas pois. Eli ei vieläkään mitään tietoa, kuka onnekas jakaa tämän upean opiskelija-asunnon kanssani. Ite rakennus on tosi uus ja hieno, ja mun rapussa on retro-teema 8) se on aika makee. Mun huone on aika pieni, mutta siisti, ja siellä on paljon kaappitilaa. Myöskin se yhteinen keittiö/oleskelutila on kiva; iso ja avara ja siinä on ranskalainen parveke. Siellä on myös pyykkitupa, sauna ja talletuskomerot kellarissa. Näytti siis hyvältä :) tai paree oiski näyttää tolla vuokralla. Vietiin sinne jo jotai astioita sun muuta tilpehööriä.

Sit kurvattiin länsinaapurin tee-se-itse-ihmeeseen Ikeaan, joka oli helteisen arkipäivän ansiosta aikast tyhjä. Keräilin ostoskärryn täyteen kaikkea pientä tarpeellista; paperitelineen, söppänän pikkulampun, leikkuulautoja, kulhoja, valokuvakehyksiä, henkareita, peiton, tyynyn, I:n suosittelemia pussinsulkijoita ja muuta yhtä mukavaa. Valkkasin myös hyllyn, jonka haluan, mutta se haetaan ensi kerralla. Enkä osaa päättää ottaako valkonen vai vaalea puu. Huoneestani tulee vaalea, ja väripilkkuina toimii verhot, jotka ostin jo myös Ideaparkin Finloysonilta. Ostin sieltä myös tarjouslakanoita, jee.



kuva

Se on vähän pepusta kun ei oikein osaa ostaa mitään siihen yhteiseen tilaan. Sinne pitää hankkia ihan kaikki kattolampuista ruokapöytään. Mut miten se sit hoidetaan ku ei asu siinä yksin. Eikä ees tunne vielä kämppistään. Nooo kai ne siit selkiytyy.

Nyt vaan ollamöllöttelen kotosalla ja hoidan miljoonaa eri asiaa. Tai tehtiin me Pippiksen kans tänää jotai raparperi-minttu jääteetä. Tai ei sitä oo viel maistanu kukaan ku sen pitää antaa jäähtyä. Ja huomenna aateltiin mennä piknikille. Tääl on meinaa aika kesä nyt. Nii ja perjantina nenä kohti itääääää. Lainasin kirjastosta ruotsin ja venäjän kertaus seedeet, et vähän palauttelen kaikkia juttuja mieleen. Vi ses!

2 kommenttia:

  1. Mäki olin niin pihalla siitä Plussa-kortin lukijasta! Mistä lähin se on pitäny lukee ite xD

    VastaaPoista
  2. paavo29/6/11

    tervetuloa itään päin :) jos siulle käy ni vois vaikka ens viikolla treffailla!!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)