tiistai 11. lokakuuta 2011

Tsaikkuu ja enkkuu

Ich bin sooo müde! Mul oli tänää koulus firmatuntien ja enkun suullisen tentin välis reilu pari tuntii aikaa, ja käytin ajan ehokkaasti firmaluokan sohvalla. Taitaa olla jo enemmänki sääntö ku poikkeus, et may makaa siel (varsinki ruoan jälkeen) reporankana. Maanantaina oli tosiaan liikeviestinnän tentti suomeks, ja se ol ihan läpihuutojuttu. Mut tietty kaikki ne tentit, jotka mul menee hyvin, niil ei oo suurta painoa arvosanalla -.-

Photobucket

Tänään vuorossa oli enkku, ja siihen kerranki luin sanoja oikein kunnolla! Koska ei tarvinnu päntätä yksin. Mä vaan en osaa alkaa yksin availeen kirjoja ja pänttäämään monta tuntii putkeen. Siks oli kiva et tänänki luettiin viel porukal firmaluokas enkun sanoja. Huomenna on pieni hengähdyspäivä, mutta aattelin mennä koululle, koska oon luvannu esiintyy meijän lts:n purussa ja sitä kai vois pikkase reenailla tai jotai. Tai makee mennä auditorioon kymmenien ihmisten eteen jäätymään ja pettämään koko ryhmänsä.

Photobucket

Koululla aion myös sit juonitella jonkun lukeen mun kans juridiikkaa, jonka tentti on perjantaina aamusella. Torstaina on approt, jonne aattelin mennä hengaileen, tosin ilman lippua. Ei pal kiinnostanu maksaa 16 € jonkun Frederikin näkemisestä. Joten käväsen pyörähtään kaupungilla illalla ja tuun sit kotiin pakkaamaan. Perjantaina vois tentin jälkeen suunnata ruoan kautta kotiin ja heti kahen junalla kotikotiin. Koska lauantaina nach Ddorf! No okei eka nach Köpis mut sieltä aika nopee ihanaan Dtowniin :)

Photobucket

Aika haipakkaa menee tää viikko, mut sitku siit juridiikan tentistä on (toivottavasti kunnialla) selvitty, on LOMA. Jeeeee ja siit tekee vielä 15 kertaa parempaa sen viettämispaikka. Tänäänkin huomasin kirjottaneeni enkun tenttiin is -verbin sijasta ist. Ajattelen nykysin tosi paljon auf Deutsch. Ja aina ku oon kotona, taustalla soi saksankielinen radio. Kiitos iTunes. Ei se Omppu sit ihan sukka firma kuiteska oo. Siin on vaa sellanen pikkujuttu, et pitäs alkaa tota toista kotimaista lukemaan loman jälkeen alkavassa periodissa. Ja vielä kahden kurssin voimin. Jaiks, kevyesti jänskättää toi business kieli på svenska, kun aivot on auf Deutsch.

Nyt siel olis aika jees keli lenkkeillä; kirkas ja selkee, mut toisaalta aika inhottavan kylmä. Vaiks laitanki talvisaappaat ja 120 denin sukkikset, on siihe päälle melkein silti kiskottava viel paksut polvisukat. Hyi en tykkää kylmästä :C

Mut juu, vois lueskeskella vaiks vähän kirjaa ja yrittää olla nukahtamatta ja odottaa et kello on tarpeeks et voi mennä oikeesti nukkuun.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)