keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Diamonds are girl's best friend

Saatiin eilen loistoidea J:n kanssa lähteä illalla jouluvalokierrokselle! Ihan kattelemaan keskustan ihania jouluvaloja (suosittelen vierailemaan Treellä joulun aikaan) ja ehkäpä ostamaan jotain valontuojia mahtaviin opiskelijabokseihin. Noh Class Ohlsonilla vietettiin hyvä tovi. Mua ei noi joulupallojutut oikein napannu (vaiks yks tähtivalo jäi vähä poltteleen) joten pongasin yhen tarjouksen, joka sopi mulle tällähetkellä ku nenä päähä.

Munhan on iPod alle vuoden vanha. Ja lyhyellä matikalla niin on siis myös sen kuulokkeet. Mutta ne kuulokkeet on ollu silti historiaa melkein koko podin verran. Mähän oon muutenki tällanen yltiöpäinen Omppu -fani, joten osaatte kuvitella mun reaktion ku huomaan kuulokkeitten olevan paskana. Niinpä jouduin ottamaan käyttöön vanhat kuulokkeet, jotka on muuten tosi hyvät, mutta niistä on hävinnyt pehmusteet. Mikä taas vaikuttaa käyttömukavuuden lisäksi myös kuuluvuuteen, ja sellaseen pikkujuttuun, ettei kaverit oikein taho pysyä korvissa. Joten, kun eilen pongasin hyllyn, jossa luki että "kuulokkeet 4,95 €" ei ollu vaikee päätös nappaanko yhet mukaani vai en. Vähän mietitytti kaverien laatu ja se, pysyykö ne korvissa esim lenkillä kun on tottunu sellasiin korvaan taa meneviin, mutta hyvin tuntuvat toimivan. Ja äänen laatu on noilla yllättävän loistava!


Photobucket

Ja ne on PINKIT! C:

Mutta siis niihi valoihin. Tarkotus oli löytää jotain kivaa oman huoneen ikkunaan roikkumaan. Noh, ostin sit valosarjan. Mut se on ihan älyttömän nätti!

Photobucket

Photobucket

Laitoin sen tonne ikkunoiden väliin. Se loistaa kivasti sieltä yölläkin, muttei silti liian kirkkaasti :) Keittiö/olkkarin ikkunassa killuu jo punainen joulutähti, jonka ystävällisesti anastin siskon muuttokuormasta.

Photobucket

Lisäksi sielläkin on sillai ikkunoiden välissä valosarja. Mua vähän häiritsee toi sininen/punanen, kylmä/lämmin -ristiriita noissa valoissa, kun ne on samassa ikkunassa. Mutta eipä tuo ny nii haittaa, tuo vähän kitsch -henkeä koko kämppään ;)

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Mäki haluun jouluvaloja!! Tosi makeet, pitäiskö iteki hiippailla Clas Ohlsonille....

    VastaaPoista
  2. Sisko kuule, sulla on mennyt nyt kalenterissa kuukaudet sekaisin. Tämä kuu on marraskuu ja ensi kuu on joulukuu. Jouluvalot laitetaan joulukuussa. Huomaatko: joulu ja joulu.

    VastaaPoista
  3. Ja paskat, nyt on pimeetä, nyt laitetaan lisää valoa maailmaan!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)