perjantai 9. joulukuuta 2011

Kaikilla on oikeus joulupukin yllätyksiin

Terveisiä lumimyrskyn keskeltä! Aika nautinto liukastella kotiin ko tuulta on varmaan 500 m sekunnissa ja lunta vihmoo nii perhanasti. Toivottavasti kaikki lumen toivojat on nyt tyytyväisii.
Mut siis asiaan. Raahasin Saksanmaalta kotiin seuraavia vartaloni, jalkojeni ja pääni verhoamiseen tarkoitettuja välineitä:

Photobucket

Photobucket

Ihana tähtipaita! Toi pääsee paljettisortsien ja valkosen tuubitopin kans firman pikkujouluihin.

Photobucket

"Olen aikuinen business-nainen" -paita. New Yorkerin aletangot on kivoja.

Photobucket

Lätsä á 5 € Haluisin käyttää tota kokoajan ja kaikkien asujen kanssa. Kesäks hankin kevyemmän version.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Näitä kavereita etin jo syyslomalla, mutta he eivät ilmeisesti olleet vielä sillon mallistossa, kunhan kiusasivat mua näyteikkunassa. Nyt kuitenkin törmäsin kavereihin puolivanhingossa Deichmannilla hengaillessa. Pirun hyvät jalkaan ja mahtavan hintaset. Rikoin nyt vähän sääntöäni, että en käytä matalia kiilakorkoja. Mun mielestä kiilakorkojen tulee olla iha överikorkeet näyttääkseen hyviltä, mutta ainaki noi voi huoletta laittaa tanssilattialle pelkäämättä kuolemaa tekeviä päkiöitä.

Sit ostin pari pikkujoululahjaa, suklaamüsliä, brausereita ja glühweiniä. Nii ja kaks uutta glühweinmukia, jotka sain kiskomalla iskän yhelle kojulle Kölnissä vaan niiden mukien takia. Ne oli jotenki nii jännät ja erilaiset, et kun pongailin niitä ihmisten käsissä, alko armoton metsästys. Ja löytyhän ne, joten sit weinit pienellä pakolla kurkusta alas mukien kuvat silmissä. Viime vuonna ostin munatotia vaan sen mukin takia. Se oli vaa nii pahaa et totit meni viemäristä alas ja muki laukkuun :D

 Lisäks ostin joululahjoja Joulupuu -keräykseen. Siinä ihmiset voi ostaa joululahjoja lapsille, joiden vanhemmat eivät pysty jostain syystä ostamaan jälkikasvulleen lahjoja. Lahja tulee paketoida ja siihen tulee merkata mitä paketti sisältää, minkä ikäiselle ja kumman sukupuolen edustajalle lahja on osoitettu. Paikalliset järjestöt (Treellä MLL, Aamulehti, Messi ja JCI) jakavat ne sitten perheisiin, joissa joulupukki ei muuten pääsisi käymään. Mulla on neljä lahjaa vietävänä, enkä malttais odottaa lauantaiaamua et voisin käydä kiikuttamassa ne keräyspisteeseen! Mun paketeista paljastuu mm. Keijuvärityskirja (tää on myös Pippikseltä), värityskyniä ja jollekin pirpanalle ihania prinsessahiuspimpuloita :) Tosin huomasin et kaikki neljä lahjaa on eri-ikäisille tytöille. Ens vuonna ostan sit poikien lahjoja.

Lisätietoa!

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)