maanantai 20. helmikuuta 2012

@ Pyhä

Here we are! Automatka kului ihan hyvin, kuski ajo urhoollisesti koko matkan ja mäkin valitin yllättävän vähän siellä takapenkillä :D Lähettiin kolmen jälkeen la-su välisenä  yönä ajamaan Helsingistä kohti Lappia, ja vedettiin kolmen pysähdyksen voimin reippaat tuhat kilsaa. Peppu kiitti :D Mähän en tietysti pystyny nukkumaan autossa yhtään, joten heiluin muuten vaan, kuvasin, torkuin, surffailin netissä, pelasin kiukkutipuu ja pelailin muiden kanssa Putouksen innoittamia loistavia autopelejä :D

Illalla pojat käväs nopeesti rinteessä, sit saunottiin ja käytiin pitsalla. Mää tein koulujommia -.- Tänä aamuna muut lähti käymään kaupassa ja  heti sen jälkeen rinteeseen, mutta mulla vaan ei ollu energiaa nousta sängystä vielä. Joten sovittiin et jään vielä nukkumaan ja lähen sitten lounastauon jälkeen muiden messiin. Nuosin kuiteskin aika äkkiä toisten lähdettyä, ja aloin tekemään jälleen kouluhommia, tällä kertaa huippukiintoisaa remburssianalyysiä. Mukava loman alku, kun saa vaan istua koneen ääressä vääntämässä maailman tylsimpiä koulutehtäviä. Mutta iltapäivällä onneks pääsin jo rinteeseen. Vähän jännitti, koska en ollu ollu laudan päällä vähään aikaan. Käytiin vuokraan mulle lauta ja suunnattiin kohti rinteitä. Lipun olin ladannu vanhalle key cardille jo etuläteen.

Vähän tahmeaahan se nyt oli. Tai ei mitään vähänkään. Mutta pari tuntia kului ihan mukavasti ja huomenna aamulla uusiks. Aattelin kyllä ottaa loppuviikosta suksetkin, ni pääsee laskemaan oikein kunnolla. Nyt saunaan ja takkahuoneeseen grillaileen :)

p.s. kuvia ei ny oo koska meil on mukana tasan kolme konetta ja nää kaikki on mäkkejä enkä osaa käyttää näit ja nää ihan tyhmii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)