tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ei huntsita

Ei niin sitten mikään. Oisin tänki tekstin voinu kirjottaa jo eile. Mut ei jaksanu. Otin kuvatki jo eile. Koska ostin ihanat nudekorkkarit. Luv them. Ja kiertelin kaupoissa monta monituista tuntia. Mut kaikki vaatteet oli ihan tyhmii. Mut laitoin yhet farkut tilaukseen. Koska kaupassa ei ollu tarpeeks pienii kokoi. Kiva ku ei omista peppuu eikä reisii. Mut olin kampaajal. Ja tukkani on jälleen pelastettu. Jihuu. Koko hoidon teki opiskelija. Se oli aika hidas. Mut jälki on tosi hyvää. Päälle tuli ristiin kylmää sävyä raitaa, alle niskaan samoin. Koska pidän hiuksii paljon kii. Latvoihin tehtii vaa kirkastus ja colour mask. Nyt pitäs tehä matikan läksyt. Hyi. Kävin kirjastossa. Lainasin ison kasan kirjoja. Mutten yhtäkään koulukirjaa. Koska mul on jo kaikki. Koht pitäis lähtee vesijumppaan. Huomenna meen kyllä pyörällä kouluun. Oispa jo perjantai. Sillon tulee Pippis kyläilemään viikonlopuks. Nyt mä lopetan tän. Tätä on varmaan tosi kiva lukee. Sorppa. Täs nää monot:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Moro.

4 kommenttia:

  1. Ihanat kengät!! mul ei oo mitää kenkii eikä mekkoi eikä mitään ja haluisin lähtee shoppailee mut se vähä sotii tätä mun rahan säästöä vastaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki? Must tuntuu et mistään ei löydy mitää kivoi vaattei :( eli säästyy rahatki :D

      Poista
  2. Uuuuuuh noi korkkarit on über makeet! Mistä noi on? Oon koittanu metsästää juurikin samaa kuosia olevia baltsuja mutta hiljasta on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppälä by Women :) mietin ottaisko ihan perusnudet vai noi, ni ehdottomasti noi! Nyt tars sit vaa löytää laukku ...

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)